dilluns, 30 de juny del 2008

Bon ambient

Redescobrint l’empatia



La introducció

Es podria haver fet un article basat en la fisiologia de la reproducció en mamífers. Potser hauria estat interessant parlar sobre el món sexual de les formigues. Inclús, algú se li podria haver passat pel cap donar detalls sobre la pol·linització de les flors. També hi ha tot allò del reforç en els processos comunicatius i afectius entre
humans. Malgrat tot, però, és innegable un tipus de sexe mercantilista que es ven frívolament com a article de consum, talment com si tingués la mateixa condició que els productes arrenglerats en els passadissos d’un centre comercial.
Aquesta activitat envaeix la cultura periodística i televisiva i, inclús, les nostres tertúlies més quotidianes. És el sector que genera, amb diferència, els millors resultats econòmics de la globalització.
El text que s’elabora a continuació s’inspira en aquest submón. Per tant, donat el cas, podria ferir sensibilitats. Deixo, doncs, a la teva consideració el continuar llegint o no.

L’acte

Somiada passió, somiada evasió, somiada ambició, somiada foscor. Món estimat, consola’m avui. Un altre cop. En vull més. Calla, no despertis els infants!

Va madura, morbosa, francès al final, p.n. Mass. anal. Guapíssima catalana amb cos
de guitarra. Jovenetes sexis ho fem tot en pis part. Moreno simpàtic 23 cm, ofereixo sexe i sortides a dones.


Somiada fantasia, somiada prohibició, somiada pell, somiada hipocresia. Món estimat, consola’m de nou. Almenys aquesta nit. Segur, n’hi ha prou. Per què em fas això?

Cris, gallega insaciable. No professional. Rebeca i Sílvia 2 jovenetes per enamorar-se. Nits 8 jovenetes provocatives. Servei comp. + vídeo transvestit. Paloma mulata. 130p. Gran joguina dur... Esp. Principiants.

Somiada seguretat, somiada parella, somiada possessió, somiada companyia. Món estimat, consola’m com puguis. Una última oportunitat. No ho puc entendre, no ho puc
evitar.

3 russes i 2 caribenyes, tot morbo, lèsbic, dúplex i grec. 24 h. Sortides David guapo, viciós, molt calent. Sexe al màxim! Gorja profunda. El plaer del càstig Submisa, molt alt nivell, agulles, Spanking, fuet. Arribem on la teva imaginació arribi!

Somiada unió, somiada plenitud, somiada descendència, somiada immortalitat. Món estimat, dignitats vinclades en l’absurd, buidor devorant buidor. Avui, finalment,
com l’Ulisses camí d’Ítaca, a contracorrent, et miro per primer cop al ulls mentre observo esperançat com les nostres solituds redibuixen el camí abraçades.

Divorciada recentm Busco sexe. Pago bé. Casada amb vell. Busco sexe desenfrenat. No cobro Nova! Brasilera 27 a. Bombó de licor. Truca’m! [...] Busco sexe esporàdic. Algun noi disposat.

Xavi Sellarès Casas
Il·lustració: Clea Thrussell